Pilvipalvelut

Luodaan yhdessä ideastasi palvelu.

Olemme rakentaneet asiakkaidemme kanssa laajasti erilaisia palveluita. Saat käyttöösi tiimimme kokemuksen ja asiantuntijuuden.
Suunnittelu

Suunnittelemme projektin läpiviennin ja varmistamme, että tulos vastaa tarpeitasi.

Arkkitehtuuri

Arkkitehtuuri on tärkeässä roolissa pilvipalveluiden toteuttamisessa. Käytämme moderneja teknologioita ja huolehdimme arkkitehtuurista, jolloin sinulle jää aikaa kehittää liiketoimintaa.

Ylläpito

Huolehdimme ylläpidosta ja palvelun toimivuudesta. Olemme sitoutuneet ylläpitämään ja kehittämään pilvipalvelua eteenpäin, jotta se vastaa liiketoimintasi tarpeita nyt ja tulevaisuudessa.

Ota yhteyttä

Miksi jyDev.

Meille myös asiakaskokemus on tärkeää.

Olemme rakentaneet ja luoneet palveluita jo vuodesta 2014 lähtien.  Kehitimme toimintamallin, jossa kehitys on tehty mahdollisimman tehokkaaksi ja avoimeksi, jolloin sinä voit keskittyä olennaiseen.

Avoin

Viestintä asiakkaidemme kanssa on aina avointa. Pidämme sinut ajantasalla projektin vaiheista ja meihin voi ottaa yhteyttä, kun sinulle sopii.

Laaja kokemus

Meillä on laaja kokemus erilaisten palveluiden tuottamisesta. Tällä kokemuksella toteutamme projektisi ja kehitämme liiketoimintaasi eteenpäin.

Ketterä

Suunnittelemme projektin läpiviennin, jolloin aikataulut ja vaiheet ovat selkeät. Tämä yhdessä modernien teknologioiden kanssa, toteutus ja uusien ideoiden kehittäminen on nopeaa.
Kehittämämme palvelut ovat nopeita ja helppokäyttöisiä.
Jokaisesta pienestäkin ideasta voi syntyä jotain suurta. Ota yhteyttä ja toteutetaan yhdessä projektisi.
Leevi Kopakkala, Toimitusjohtaja
Ota yhteyttä
Osoite
Vasarakatu 22,
40320, Jyväskylä
Lue lisää
Blogi
© 2020  jyDev Oy